Sandbox-puzzelspel Time on Frog Island aangekondigd voor deze zomer

Sandbox-puzzelspel Time on Frog Island aangekondigd voor deze zomer

Merge Games en Half Past Yellow kondigen een puzzelspel genaamd Time on Frog Island aan.

Watch on YouTube

De kans is aanwezig dat je al eens gehoord hebt van Time on Frog Island. Het product van de samenwerking tussen Merge Games en Half Past Yellow had eerder de naam Trading Time: A Croak Tale, maar krijgt nu dus een nieuwe titel. Time on Frog Island komt deze zomer uit voor pc en consoles.

Time on Frog Island wordt beschreven als een puzzel-avonturengame met een sandbox-wereld. Je speelt als een kapitein die zijn boot tegen de rotsen van een mysterieus eiland kapot ziet gaan. Met zijn trouwe bloempot in zijn armen gaat hij het eiland op om uiteindelijk zijn boot weer te kunnen repareren en zo zijn weg naar huis te vervolgen.

Onderweg moet de matroos verscheidene spullen ruilen met de kikkerachtige lokale bevolking om de juiste materialen voor zijn boot te kunnen verzamelen. Een probleempje: de kikkerbevolking spreekt niet dezelfde taal.

Verwacht veel puzzels en activiteiten als vissen, landbouw en het brouwen van drankjes. Aan de hand van allerlei spullen die het personage vast kan houden zal hij onder andere sneller kunnen rennen, verder kunnen springen en langzamer kunnen vallen, wat ongetwijfeld helpt bij het oplossen van de puzzels.

Time on Frog Island komt in de zomer naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en Nintendo Switch, voor zo’n 30 euro. Een specifieke releasedatum wordt later gedeeld. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In het filmpje staat ook Nintendo switch. Is dat bewust niet genoemd in het rijtje van consoles, of komt die later? Of gewoon vergeten erbij te zetten? Dit is namelijk een game die mij super fun lijkt nu net op switch. Daar past die goed tussen alle games lijkt me. Maar ik zie niet dat de bewoners een andere geel spreken als het gesprek met plaatjes is. Dan vraag ik me af of dat ook echt zo is of dat je als speler langzaam leert om plaatjes te zien? Zou voor mij mooi zijn geweest als het ook echt een andere taal is die je dan langzaam door quests leert begrijpen. Nu lijkt het me ook wel een fun game hoor.

0
test

@watashi wa maurice desu. Dacht dat ik het erbij had gezet, mijn fout! Heb het aangepast, dankjewel.

0
test

@Marvin_Toepoel Geeft niks. Normaal vallen zulke dingen me niet op maar net deze keer wel. En goed opgelost toch. We zijn allemaal mensen.

0
test

Oh dit ziet er leuk uit. Ga ik zeker wishlisten op steam.

0

Aanbevolen voor jou