Rogue One-schrijver ziet geanimeerde Star Fox-film wel zitten

Rogue One-schrijver ziet geanimeerde Star Fox-film wel zitten

Scriptschrijver Garry Whitta heeft op Twitter gemeld dat hij een geanimeerde film gebaseerd op de Star Fox-franchise wil schrijven.

Dat doet de scriptschrijver, bekend van onder andere Rogue One: A Star Wars Story en Book of Eli, naar aanleiding van artwork gebaseerd op de franchise, gemaakt door Raf Grassetti, de art director van God of War. Hij deelde vorige week de in zijn vrije tijd gemaakte artwork op Twitter.

Zover bekend wordt er niet gewerkt aan een geanimeerde film rondom Star Fox, maar het is interessant om te zien dat een scriptschrijver met een hoogstaande reputatie in Hollywood interesse heeft in het schrijven van een dergelijk script.

Star Fox heeft op de Wii U een nieuw deel gehad in de vorm van Star Fox Zero. Op de SNES Classic is daarnaast voor het eerst het geannuleerde Star Fox 2 uitgebracht. De game verscheen later ook op de SNES-app die beschikbaar is voor Switch-gamers met een online-abonnement.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Do a barrel roll!

0
test

Dat doet de scriptschrijver, bekend van onder andere Rogue One: A Star Wars Story en Book of Eli......... Imo was Rogue One echt een draak van een film, het enige positieve aan die 2 uur durende martelsessie was wanneer de droid te zien was. Ironisch genoeg was hij het personage met het meeste karakter. Book of Eli was een geweldige film tot de "shocking reveal" aan het einde, dat was een beetje een cringy moment en verpestte voor het grootste gedeelte het plot zoals het zich tot dan toe had afgespeeld.

0

Aanbevolen voor jou