Rockstar koopt team achter populaire GTA5- en RDR2-roleplayingmods op

Rockstar koopt team achter populaire GTA5- en RDR2-roleplayingmods op

Met de modtools van Cfx.re kunnen spelers het echte leven simuleren in de games

Rockstar Games heeft Cfx.re, een team achter populaire roleplayingmods voor Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption 2, opgekocht.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Rockstar noemt Cfx.re "het team achter de grootste Rockstar-roleplay- en creator-communities", oftewel FiveM en RedM. "Door met ze samen te werken gaan we nieuwe manieren vinden om deze geweldige community te ondersteunen en de services die ze bieden te verbeteren voor ontwikkelaars en spelers."

Roleplaying in Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption 2 werd tijdens de coronapandemie populair op Twitch. Met mods worden de games dusdanig aangepast dat er nieuwe gamemodi, een uitgebreidere inventaris en allerlei elementen die het echte leven simuleren beschikbaar zijn. Gameplay hiervan wordt vervolgens weer door duizenden op Twitch bekeken.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zou me niks verbazen als ze het gekocht hebben om het vervolgens gewoon dood te laten bloeden. Denk dat dit voor de moddingcommunity slecht nieuws is.

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

2
test

dat zou inderdaad slecht nieuws zijn. Ik gebruik zelf geen mods maar vind het schitterend hoe oude games dankzij mods jaren na dat de originele studio er geen zin meer in heeft, toch vernieuwd word. ik hoop dat je ongelijk hebt. Maar een andere reden zou ik niet kunnen bedenken. Of ze moeten echt het talent willen benutten.

0
test

Nee, eerder om er meer betaalde content mee te kunnen genereren ipv gratis.

0
test

"Door met ze samen te werken gaan we nieuwe manieren vinden om deze geweldige community nog meer geld afhandig te maken en het moeilijker te maken voor ontwikkelaars en spelers." ROCKSTAR BLIJF VAN DE COMMUNITY AF!

0

Aanbevolen voor jou