Update: Red Dead Redemption 2 Companion-app nu beschikbaar op iOS en Android | Gamer.nl

Update: Red Dead Redemption 2 Companion-app nu beschikbaar op iOS en Android | Gamer.nl

De Red Dead Redemption 2 Companion-app is nu beschikbaar voor iOS en Android. De app is gemiddeld 200MB groot en biedt verschillende functies ter ondersteuning van de nieuwe game. Op href="https://itunes.apple.com/us/app/rdr2-companion/id1293430833?mt=8" rel="noopener noreferrer" target="_blank">iOS</a> bedraagt de grootte 210MB en op <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.rdr2app" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Android</a> 193MB.

Origineel bericht: Rockstar brengt aankomende vrijdag een app uit voor Red Dead Redemption 2. Dit maakt het bedrijf bekend via zijn officiële website.

Met de zogenoemde Companion-app kunnen spelers tijdens het spelen van Red Dead Redemption 2 interactieve informatie ontvangen op basis van wat er zich in de game afspeelt. Zo kan de app gebruikt worden om in en uit te zoomen van de map, kunnen er routes worden vastgesteld en biedt het toegevoegde waarde bij het verkennen van de wereld van Red Dead Redemption 2. Eerder leek ook de volledige map van Red Dead Redemption 2 uitgelekt te zijn.

Red Dead Redemption 2

Naast de map biedt het ook uitkomst voor het inzien van kerninformatie over protagonist Arthur Morgan. Zo kan het dagboek van Morgan worden ingezien en vind je verschillende statistieken via de Social Club. Spelers kunnen zelfs de HUD uitschakelen bij het gebruiken van de app. Verder bevat de app een compleet digitale handleiding van Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2

De Red Dead Redemption 2 Companion-app voor iOS en Android lanceert op 26 oktober, tegelijk met Red Dead Redemption 2 op Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou