Teamfight Tactics komt in maart naar iOS en Android

Teamfight Tactics komt in maart naar iOS en Android

Riot heeft als doel om ervoor te zorgen dat Teamfight Tactics ergens in maart uit gaat komen op mobiele apparaten, zo wordt gemeld in een video op Youtube.

Teamfight Tactics is een automatisch vechtspel vergelijkbaar met andere auto chess-games dat is ontwikkeld door Riot Games en van origine een spelmodus voor League of Legends was. Spelers vechten met behulp van bekende kampioenen uit League of Legends, waarbij de vechtstrategie en het upgraden van kampioenen van groot belang is.

Dax Andrus en Stephen Mortimer laten weten dat Riot erop doelt dat de game voelt alsof het perfect gemaakt is voor mobiel en niet een snel gemaakte port. Naast de release van Teamfight Tactics op iOS en Android wordt er ook bekendgemaakt dat TFT Set 3 rond dezelfde tijd uit gaat komen. De details met betrekking tot Set 3 zijn echter niet onthuld, behalve een ietwat cryptische zin in de video:

It’s a pretty large PROJECT, but with so many STAR champions in the League universe, it’s been a blast trying to figure out how to make SPACE for all of them, especially now that we’re getting our finger on the PULSE for what makes a good set.

De nadruk op bepaalde kan wijzen op de volgende kampioenen volgens Rock Paper Shotgun: Project Fiora, Odyssey Jinx, Star Guardian Poppy en Pulsefire Shen. Set 2 krijgt in de komende maanden nog updates, met nieuwe kampioenen en meer.

Bekijk hieronder de volledige video:

Watch on YouTube

Een specifieke releasedatum voor Set 3 en Teamfight Tactics op iOS en Android is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit hier al lang op te wachten. Fijn voor in de trein

0

Aanbevolen voor jou