Return of Rome-dlc voor Age of Empires 2: DE nu beschikbaar

Return of Rome-dlc voor Age of Empires 2: DE nu beschikbaar

Rise of Rome krijgt eindelijk een 'vervolg'

De Return of Rome-uitbreiding voor Age of Empires: Definitive Edition is sinds gisteren verkrijgbaar. Hieronder is een launchtrailer te bekijken.

Vorig jaar werd de uitbreiding al aangekondigd en afgelopen maand werd de releasedatum ook bekendgemaakt. De dlc staat net als de game zelf ook op Game Pass.

De allereerste Age of Empires ontving de uitbreiding Rise of Rome, en deze uitbreiding voor de Definitive Edition van Age of Empires 2 volgt die dlc op. Spelers kunnen nieuwe campagnes, een nieuwe samenleving in de vorm van Rome en ook een nieuwe D3-modus verwachten.

Harry Hol gaf in 2019 een 8 aan Age of Empires 2: Definitive Edition: "Hoewel de opgepoetste graphics nog met beide benen in het verleden staan, is de kwaliteit van Age of Empires 2: Definitive Edition zeker niet gedateerd. Dit is nog steeds een van de beste real-time strategyspellen ooit gemaakt. Toch blijft het micromanagen van je beschaving af en toe priegelig en moet je wel heel veel tegelijk in de gaten te houden. Maar wanneer je je stad in vol ornaat ziet draaien met alle bezige burgers en je steeds groeiende leger, is dat een groot genoegen. Dit huwelijk tussen Civilization en Warcraft werkt nog steeds."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou