Retro-rpg Sea of Stars uitgesteld naar 2023

Retro-rpg Sea of Stars uitgesteld naar 2023

De retro-rpg Sea of Stars is uitgesteld naar 2023.

Dat heeft ontwikkelaar Sabotage Studio aangekondigd. Het spel stond eerst gepland voor een release in het najaar van 2022, maar nu moet het ergens in 2023 uitkomen. De keuze is gemaakt omdat dit zowel de kwaliteit van het spel als de kwaliteit van het leven van de ontwikkelaars ten goede komt.

De rpg met zowel klassieke als moderne elementen is hevig geïnspireerd door Chrono Trigger. Componist Yasunori Mitsuda maakt zelfs muziek voor de game. Sabotage Studio ontwikkelde eerder al The Messenger.

Sea of Stars moet ergens volgend jaar uitkomen op pc en Nintendo Switch. Hieronder is een eerder uitgebrachte trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerste (en tot nu toe enige) game die ik gebacked heb op Kickstarter. Goed nieuws wat mij betreft, pas uitbrengen als het goed is.

0
test

@The_Stifmeister ja zit hier ook heel hard op te wachten!

0
test

@The_Stifmeister mijn eerste gedachte was NOOOO maar uiteraard kies ik ook voor een beter product. En als dit ook nog ten goede komt aan de medewerkers dan helemaal maar wat een zin heb ik in deze game.

0

Damn, ik had eerlijk gezegd nog niks hier van gehoord of gezien, maar hot damn dit lijkt me tof! Van het team van The Messenger! Die game was een echte surprise hit voor mij (via gamepass). Ook de muziek lijkt me geweldig.

0

Aanbevolen voor jou