Resident Evil 6 heeft meer dan 4 uur aan filmpjes | Gamer.nl

Resident Evil 6 heeft meer dan 4 uur aan filmpjes | Gamer.nl

Need for Speed was lang zoekende, stellen de mensen van EA zelf. De razend populaire franchise stond ooit garant voor fijne, hapklare raceactie, maar dat veranderde met de jaren in wisselvalligheid – zowel qua opzet als kwaliteit. Om aan te duiden dat het nieuwe deel een nieuw begin moet inluiden, heet de editie van 2015 simpelweg Need for Speed. Klaar voor een compleet nieuwe start, dus?

De totale speelduur van alle filmpjes in Resident Evil 6 is volgens de BBFC vier uur en vijftien minuten. Wel laat de game filmpjes en gameplay in elkaar overvloeien, dus het is niet duidelijk of de meer dan vier uur aan filmpjes enige vorm van interactie bevatten. Ter vergelijking: in Resident Evil 5 zat een uur en vijf minuten aan video, Resident Evil 4 twee uur en zeven minuten.

Resident Evil 6 komt op 2 oktober uit op Xbox 360 en PlayStation 3. Het is nog niet bekend wanneer de PC-versie verschijnt. De game heeft minstens drie verschillende verhaallijnen, elk met een ander hoofdpersonage en een andere speelstijl. Volgens geruchten zijn er meer verhaallijnen dan dat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou