Remaster van eerste Bravely Default mogelijk in de maak

Remaster van eerste Bravely Default mogelijk in de maak

Er wordt mogelijk gewerkt aan een remaster van de eerste Bravely Default.

Daar hintte producent Tomoya Asano mogelijk naar tijdens een recente livestream waarin het tienjarige jubileum van de franchise werd gevierd. Tijdens die livestream werd een HD-versie van het openingsfilmpje van de oorspronkelijke game uitgezonden.

"De afgelopen tien jaar is ons team groter gegroeid en hebben we meer capaciteit gekregen", zo vertelde Asano tijdens de stream. "Als ik kijk naar het openingsfilmpje van Bravely Default, denk ik dat het aankondigen van een remaster het beste is om te doen en iets wat fans graag zouden willen. Voor nu kan ik dat echter nog niet aankondigen. Voor nu."

Bravely Default: Flying Fairy kwam in oktober 2012 uit in Japan. Een uitgebreidere versie, met de subtitel For the Sequel, verscheen het jaar daarop. Deze editie kwam - zonder subtitel - ook uit in het Westen. De game is alleen uitgekomen op Nintendo 3DS, maar het vervolg kwam vorig jaar uit op Nintendo Switch.

De Bravely Default-games zijn turn-based rpg's die in eerste instantie zijn ontstaan als een vervolg op Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, om vervolgens omgedoopt te worden tot Bravely Default.

De Japanstalige livestream is hieronder te bekijken. Het hierboven genoemde openingsfilmpje begint iets voorbij de twaalfde minuut.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Remaster op remaster op remaster op remaster.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou