Releasedatum Predator: Hunting Grounds onthuld

Releasedatum Predator: Hunting Grounds onthuld

Sony heeft tijdens de State of Play-presentatie aangekondigd dat Predator: Hunting Grounds vanaf 24 april 2020 speelbaar is voor pc en PlayStation 4.

Predator: Hunting Grounds is een competitieve, asymmetrische multiplayer-game dat zich afspeelt in het universum van de gelijknamige films. De getoonde video laat zien dat spelers kunnen kiezen uit verschillende klasses die elk beschikken over een andere uitrusting. De Beserker beschikt bijvoorbeeld over extra leven en kracht, terwijl de Scout heel snel is en over extra stamina beschikt. Spelers die voor de befaamde Predator kiezen kunnen aan de slag met pijl en boog.

In de

Watch on YouTube

is ook een vrouwelijk predator te zien. Jared Gerritzen, projectleider en vormgever bij ontwikkelaar IllFonic, legt in een blog uit waarom ze een vrouwelijke versie van de Predator hebben toegevoegd.

"Toen we begonnen te denken aan Predator-game, wist ik dat we een wereld moesten creëren waar de ultieme vrouwelijk strijder ook bestaat. We vonden het leuk om haar achtergrondverhaal te bedenken en dat heeft bijgedragen aan een prominente krijger. Ze is snel, beweeglijk en heeft geen genade. Ze leeft voor de jacht en kent geen angsten.", vertelt Gerritzen.

Benieuwd naar onze eerste ervaring met Predator: Hunting Grounds, lees dan hier de preview.

Watch on YouTube

Predator: Hunting Grounds lanceert 24 april voor pc en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

If it bleeds we can kill it

0
test

Vrouwelijke predator hehe. Omdat ze het moreel verplicht zijn of omdat ze het oprecht leuk vinden?

0

@Charlie Mopps er komt ook een Joodse predator en een veganistische predator

0
test

@fonsrutte ik denk eerder aan dat vaak de mannen als jager worden neergezet en dat je als vrouw wat meer jezelf moet bewijzen om ook met de mannen mee te kunnen. Heb verder geen lore over het AvP universum maar dit komt iig bij meerdere series en films voor.

0
test

@Charlie Mopps of omdat ze al jaren bestaan in de [url=https://www.avpcentral.com/female-yautja]comics?[url]

0

Aanbevolen voor jou