Fan maakt P.T. na in Unreal Engine 4

Fan maakt P.T. na in Unreal Engine 4

Een fan heeft de game P.T. nagemaakt in Unreal Engine 4. De maker geeft aan de laatste negen maanden aan de game gewerkt te hebben waarin hij onder andere de texturen, modellen, animaties en code van begin af aan heeft gemaakt.

De maker heeft hiermee een pc-versie van de angstaanjagende game gemaakt die tevens ook met een vr-headset gespeeld kan worden. Echter wordt aangegeven dat de maker geen vr-headset tot zijn beschikking had tijdens de ontwikkeling. Hierdoor is het geen garantie dat de vr-versie van de game vlekkeloos speelt.

De maker, die de gebruikersnaam 'Buzzooo2' draagt, zegt op Reddit dat hij bijna alles van de originele game in zijn versie heeft ontwikkeld. In de versie van de maker ontbreekt alleen een animatie waarin de speler een jumpscare krijgt met Lisa in de badkamer en ontbreekt er een gedeelte van de laatste cutscene. Buzzooo2 geeft aan dat hij niet genoeg tijd had om deze elementen nog te implementeren in de game.

via Gfycat

De horrorgame P.T., wat staat voor Playable Teaser, werd op 12 augustus 2014 als gratis downloadbare titel uitgebracht op de PlayStation 4 ter promotie van de nieuwe Silent Hills-game. De game werd toen ontwikkeld door Kojima Productions, onder het pseudoniem 7780s Studios, onder leiding van Hideo Kojima in samenwerking met filmregisseur Guillermo Del Toro.

De teaser was bedoeld om spelers een indruk te geven van de nieuwe Silent Hills-game die daarna moest uitkomen. Echter werd Silent Hills geannuleerd en verdween P.T. kort daarna van de PlayStation Store en kon voor bezitters niet meer opnieuw gedownload worden indien het verwijderd werd van het systeem.

Watch on YouTube

P.T. werd door vele spelers als angstaanjagend beschouwd en heeft sindsdien een cultstatus opgebouwd. Zo leveren PlayStation 4-consoles veel geld op wanneer de game zich op het systeem bevindt.

Unreal P.T. is te downloaden en te spelen op pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cease and desist in 3....2....1.....

0
test

@Sander999 Maakt niet uit. Baan aanbieding in 3....2.....1....

0
test

Snel even gedownload nu het nog kan :)

0

Aanbevolen voor jou