Ratchet & Clank HD Trilogy komt naar Vita | Gamer.nl

Ratchet & Clank HD Trilogy komt naar Vita | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game bevat HD-versies van de PlayStation 2-games Ratchet & Clank, Ratchet & Clank: Locked & Loaded en Ratchet & Clank 3. De game verscheen in 2012 al op de PlayStation 3. Het spel komt zowel fysiek als digitaal uit, voor de digitale versie is in ieder geval bekend dat hij 29,99 euro gaat kosten. 

James Stevenson, community lead van ontwikkelaar Insomniac: "Sinds de HD Trilogy uitgebracht is was één van de meest gestelde vragen of we hem ook naar de Vita konden brengen. We hebben jullie gehoord. We zijn erg blij met hoe goed de Vita-versie draait. Het ziet er geweldig uit en is een geweldige manier om de kla ieke Ratchet & Clank-games te spelen. We kunnen niet wachten tot jullie aan de slag kunnen en Ratchet overal mee naar toe kunnen nemen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou