Random lootboxes verdwijnen uit Rocket League

Random lootboxes verdwijnen uit Rocket League

Voor het einde van het jaar verdwijnen lootboxes uit Rocket League, zo heeft ontwikkelaar Psyonix bevestigd.

De betaalde, random 'Crates' verdwijnen allemaal. Dit, aldus Psyonix, om "een zo perfect mogelijke ervaring voor onze wereldwijde spelers te creëren". De Crates worden vervangen met een compleet nieuw systeem waarbij men van te voren ziet wat voor items men ontvangt.

Volgens Psyonix is dit systeem vergelijkbaar met Fortnite: Save the World, waar spelers dus precies weten wat ze krijgen voordat ze geld uitgeven. Daarnaast kunnen de Rocket Pass Premium, e-sport winkelitems en downloadbare wagentjes nog altijd aangeschaft worden.

Een precies moment waarop de random lootboxes worden verwijderd is nog niet aangegeven. Psyonix gaf de populaire game Rocket League al in 2015 uit, maar eerder dit jaar werd de ontwikkelaar opgekocht door Fortnite-ontwikkelaar Epic Games, wat mogelijk invloed heeft op deze wijziging. De game is beschikbaar op pc, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ook is er bevestigd dat de keys zullen verdwijnen en deze zal worden omgezet naar een currency (beetje v-bucks achtig). Deze currency zal ook te gebruiken zijn in je Rocket Pass (waarschijnlijk om levels/tiers te kopen). Er word gehint dat het zal gaan om een item shop met rotating items die een time limit hebben. Tevens zullen de crates die je nog in je inventory hebt worden omgezet naar een "useable alternative" (Wat deze alternative zal zijn is nog niet bekend) wanneer deze aanpassing word doorgevoerd. Psyonix kennende zullen deze changes komen in Oktober/November.

0
test

typo: Ranbom

0
test

@cvandermeer D'oh! Aangepast.

0

Aanbevolen voor jou