"Look at that Cocksucker With that Machine Gun" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Support Cla

Waar o waar moet ik beginnen.

De Support cla zoals de naam al zegt, het ondersteunt de spelers in BF3. Raakt je munitie leeg? Geen zorgen, iemand uit een support cla gooit wat munitie naar je, of het ligt al op de grond gedropt door iemand uit een ander team of kant.

Als het goed is begin je met een M27 IAR, gevolgd door een M249.

Het begin vond ik overigens erg saai van de support cla , maar naarmate je meer unlocks krijgt, hoe leuker het gaat worden!

Zo zijn alle machine guns erg lastig te besturen omdat je met een bipod alleen begint en dus teveel recoil krijgt als je loopt! Je wilt niet weten hoe lastig dat voor mij was om unlocks te krijgen voor de m249. 

 

C4 Time!

C4 explosives, wie kent ze niet. Dit is voor mij een van de hoofdredenen waarom ik de Support cla zo leuk vindt!

Tanks opblazen, boobytraps neerzetten(de 1e versies van BF3), C4 jeep.

Dat is echt leuk! Ik doe nog regelmatig in maps zoals Grand Bazaar, als een tank mij irriteert. Lekker in de steegjes schuilen totdat een tank komt, surprise motherf*cker!

Sprayen

Na de foregrip's en de extended mags hebben vrijgespeeld van de m249 en de PKP Pecheneg was het hoog tijd multi kills te gaan maken. 

En waar kan dat nou beter dan in maps zoals Grand Bazaar? Smalle steegjes.

Lekker afwachten totdat er vijanden afkomen, schieten als de motherf*cker en niet meer stoppen met schieten! Toen ik mijn eerste keer zulke multikills kreeg zat ik met mijn ogen wijd open. 0.0 was ik dat? 

Ik kreeg zelfs 1-2 maandjes terug een ban van een custom server omdat ik een 40 kill streak had met mijn PKP Pecheneg in de Alleyway van Grand Bazaar! Nou dat zegt veel denk ik! Bipod gebruik ik overigens helemaal niet, vind ik totaal niks. Foregrip heeft echt de voorkeur voor mij.

 

 

Nou dat was het weer, het is kort. Maar het is moeilijk extacte ervaringen terug te halen. Iets wat bij de sniper gedeelte wél het geval was/is.

Ik wil jullie ervaringen met de Support cla weten! Vragen, meningen en tips zijn van harte welkom!

Volgende keer : A ault Cla !


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou