Puma brengt sneakers uit in samenwerking met Pokémon

Puma brengt sneakers uit in samenwerking met Pokémon

Puma slaat de handen ineen met The Pokémon Company om een speciale sneakerlijn uit te brengen. Het Duitse sportmerk komt met vijf verschillende schoenen gebaseerd op de meest iconische Pokémon.

De vijf schoenen die Puma en The Pokémon Company onthulde zijn verkrijgbaar in een Bulbasaur-, Charmander-, Squirtle- en - hoe kon het ook anders - Pikachu-editie. De Pikachu-editie krijgt zelfs twee versies, beide in een andere stijl. De sneakers zijn gestyled in de kleuren van de pokémon en bevatten een hangertje met het gezicht van desbetreffend monstertje.

De schoenen worden via Pokémon Center-winkels over de hele wereld gedistribueerd. Ondanks dat deze winkels niet in ons land te vinden zijn, kunnen Nederlandse fans alsnog aan de schoenen komen. Verschillende onlineshops hebben ze namelijk al op hun website staan. De schoenen kosten tussen de 80 en 100 euro en worden naar verwachting op 12 november uitgegeven. De schoenen zijn te verkrijgen in zowel kinder- als volwassenmaten. Ze zijn unisex, dus geschikt voor iedereen die er geïnteresseerd in is.

Dit is niet de eerste keer dat Puma schoenen uitbrengt ter ere van een videogameserie. Zo bracht het bedrijf eerder sneakers uit in de kleuren van Sonic the Hedgehog. Ook kwam het een paar jaar terug met speciale Super Mario-schoenen die een ode brachten aan de drie meest iconische 3D Mario-games. De sportschoenen gebaseerd op Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy kwamen rond dezelfde tijd uit als de Super Mario 3D All-Stars-collectie voor de Switch.

De nieuwe Pokémon-sneakers van Puma komen vlak voor nieuwste generatie Pokémon uit. De nieuwe games, Scarlet en Violet, verschijnen op 18 november.

pokemon puma

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het wel heel erg subtiel gedaan. Ik neem aan dat dat kettinkje eraf gaat als je em draagt? Ik zou het zelf wat meer over de top doen qua design, maar dat past dan misschien niet bij de doelgroep.

0

Aanbevolen voor jou