PUBG-studio toont trailer van op Koreaans boek gebaseerde game

PUBG-studio toont trailer van op Koreaans boek gebaseerde game

PUBG-ontwikkelaar Krafton heeft een 'concept trailer' uitgebracht voor de nog naamloze nieuwe game of games gebaseerd op het Koreaanse fantasyboek The Bird That Drinks Tears.

Eerder dit jaar kondigde Krafton al aan dat het aan het project werkte, en nu is er een trailer van uitgegeven, al bevat het geen directe beelden van de game of games. In plaats daarvan moet de trailer illustreren wat spelers kunnen verwachten. De trailer is gemaakt in Unreal Engine 5.

Eerder liet Krafton al weten dat het een "amibitieus project" omvat dat "de fantasiewereld van The Bird That Drinks Tears tot leven brengt, inclusief de unieke en verfrissende fantasierassen, prachtige, spookachtige landschappen en aangrijpende en immersieve verhalen".

The Bird That Drinks Tears is een fantasiereeks geschreven door Yeong-do Lee, een schrijver die als een van de pioniers van het Koreaanse fantasielandschap wordt gezien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het blijft de maker / eigenaar van PUBG, dus verwacht een shitload aan bugs en een partij die nooit zijn community zal luisteren :) Wel geweldige gameplay, maar toch.

0

Aanbevolen voor jou