PUBG en Octopath Traveler nu beschikbaar voor Google Stadia

PUBG en Octopath Traveler nu beschikbaar voor Google Stadia

Zowel PlayerUnknown's Battlegrounds als Octopath Traveler zijn nu beschikbaar via Google Stadia.

Google kondigde gisteren tijdens hun Stadia Connect-uitzending aan dat de games naar het platform kwamen. Het gaat om de Pioneer Edition van PUBG, die via een upgrade naar de Chicken Dinner Edition kan worden omgevormd. PUBG is het spel dat het battle royale-genre in korte tijd populair maakte. Octopath Traveler van Square Enix verscheen oorspronkelijk op de Switch, maar kwam eerder ook al op pc uit.

Google heeft ook aangekondigd dat Electronic Arts zijn games naar de service brengt. Fifa en Madden NFL moeten ergens deze winter verschijnen. Star Wars Jedi: Fallen Order moet ook ergens eind dit jaar op Stadia uitkomen. Daarnaast brengt EA twee nog niet aangekondigde games naar Stadia.

Andere games die voor de service zijn aangekondigd, zijn Zombie Army 4: Dead War op 1 mei, Embr op 21 mei en Rock of Ages 3 in juni. De skateboarding-game Wave Break komt tijdelijk exclusief naar Stadia, maar er is nog geen releasedatum. Tot slot komt de creatieve game Crayta ergens deze zomer exclusief op Stadia uit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij is Stadia nu al dood haha. Heb het zelf nog niet geprobeerd maar dit gaat 'em niet worden.

0
test

Mja, ik denk dat het nog net even wat te vroeg is om het nu al af te schrijven. Dat Google het anders had moeten aanpakken, is een feit. Maar ik denk dat er best meerdere stremmingsdiensten naast elkaar kunnen gaan leven in de toekomst. Net zoals dit nu met consoles en de PC het geval is. Feit is wel dat Google het bloedserieus moet gaan aanpakken en zsm alle beloofde functies en mogelijkheden moet gaan uitrollen. Ik bedoel. project Xcloud zal een geduchte concurrent worden. Maar ff wat anders... 't enige wat ik me afvraag is het volgende. Stel dat je game er op een dag op Project XCloud, er veel beter uit ziet dan op je Xbox series x? Ik denk dat dat moment in de toekomst, wel eens het einde van de spelcomputer kan gaan inluiden...

0

Aanbevolen voor jou