P.T. kan niet gedownload worden op PlayStation 5

P.T. kan niet gedownload worden op PlayStation 5

P.T., de door Hideo Kojima ontwikkelde demo voor Silent Hills, kan niet gedownload worden op PlayStation 5.

Dat heeft een woordvoerder van Konami bevestigd aan Gamesradar. Hij meldt dat de "de content niet beschikbaar komt op de PlayStation Store, dus gebruikers kunnen de content niet opnieuw downloaden voor backward compatibility op PlayStation 5".

Voor veel gamers zal dit nieuws niet als verrassing komen. P.T. lanceerde oorspronkelijk op de PS Store op de PlayStation 4 als demo voor Silent Hills. Toen Hideo Kojima bij Konami vertrok, werd de game geannuleerd en kon de demo niet meer gedownload worden. Alleen mensen die de demo op hun console hadden staan, konden hem nog spelen. Bij het verwijderen van de demo kan hij niet meer opnieuw gedownload worden.

Het is dan ook logisch dat de game niet opnieuw gedownload kan worden op PlayStation 5. Mogelijkerwijs vinden inventieve gamers uiteindelijk alsnog een oplossing, maar voor nu lijkt P.T. gebonden aan PlayStation 4-consoles waar hij op gedownload is.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Valt volgens mij al een tijd onder abandoned software? Geloof dat ik gelezen had dat er 2e hands veel geld aan te verdienen is?

0
test

https://www.ebay.ca/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=ps4+with+pt Als je er een hebt met PT er op, kun je er een ps5 voor kopen :)

0

Aanbevolen voor jou