P.T.-demo nagemaakt in Dreams

P.T.-demo nagemaakt in Dreams

Iemand heeft de P.T.-demo nagemaakt in de bèta van Dreams.

In Dreams, de nieuwe game van Media Molecule, kunnen spelers hun eigen kunstwerken en zelfs complete spellen maken. De game is al een tijdje speelbaar via een gesloten bèta.

Twitter-gebruiker Sergeant Bike plaatste een filmpje waarin te zien is dat P.T. nagemaakt is in Dreams. P.T. was de naam van de demo van Kojima's geannuleerde Silent Hills, die hij samen met Guillermo del Toro maakte en waar Norman Reedus de hoofdrol in zou spelen. De game werd door uitgever Kojima geannuleerd, Kojima vertrok bij het bedrijf en de demo verdween van PSN. Het filmpje toont omgevingen die zo goed als identiek zijn aan de P.T.-demo.

Dreams moet ergens dit jaar op PlayStation 4 uitkomen. Een officiële releasedatum is er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze game/engine is een natte droom voor creatieve personen. Ik kan niet wachten om hier mee aan de slag te gaan!!!

0

Kunnen we even stilstaan bij de reactie van een van de devs in dat twitterbericht? Er is blijkbaar sprake van een NDA (non-disclosure agreement). Gamer.nl bericht alleen, heeft zelf niets gelekt, maar de reactie van de developer maakt mijn hart warm. Geen rechtszaak, geen moeilijkheden, gewoon simpelweg de vraag: "hey, supercool, maar wil je dit nog even voor jezelf houden?" - Zo kan het ook dus!

0
test

@Witty1889 P.T. is dan ook geen eigendom van deze developer toch? Ik denk dat dit verzoek eerder komt om geen problemen te krijgen met Konami dan dat het een hartverwarmend vriendelijk verzoek is ;) (Of heeft het te maken met de agreement vanuit de Beta? In dat geval zou het wel in orde zijn om het zo te doen)

0

@**Guitar_Hero** Nee, dit gaat om een NDA die is afgesloten omtrent het publiceren van beelden van de beta van Dreams als zodanig, niet het gebruik van P.T.!

0

Aanbevolen voor jou