Psyonix onthult vervanger voor lootboxes in Rocket League

Psyonix onthult vervanger voor lootboxes in Rocket League

Betaalde lootboxes in Rocket League worden vanaf december vervangen door zogenaamde blauwdrukken. Ook is de allerlaatste Crate bekendgemaakt.

Via een blogpost op de Rocket League-website geeft Pyonix meer informatie over de toekomst van lootboxes in de game, nadat ze in augustus al hadden aangekondigd lootboxes te verwijderen uit de game. In december wordt een nieuw systeem geïntroduceerd die gebruikmaakt van zogeheten blauwdrukken.

Nadat een wedstrijd van Rocket League gespeeld is, heeft de speler de kans om een blauwdruk te krijgen. De blauwdruk laat precies zien om welk item het gaat en de prijs die ervoor betaald wordt, daarmee weet de gebruiker altijd wat hem/haar te wachten staat. De gebruiker kan kiezen welke blauwdrukken er wel en niet worden gebruikt en wordt het controversiële gok-element van lootboxes vermeden.

rocket league

In de december-update van Rocket League wordt er meer dan alleen de blauwdrukken geïntroduceerd, zo komt er ook een nieuwe afwisselende Item Shop. Deze winkel moet een grote variatie aan items hebben. Zo kan de gebruiker Legacy Crate-content kopen, die hij/zij wellicht eerder heeft misgelopen.

Om deze items en de blauwdrukken te kopen, kan er gebruik worden gemaakt van de nieuwe valutavorm genaamd Credits. Deze Credits vervangen de voorheen gebruikte Keys als betaalsysteem. De Credits worden dus gebruikt om blauwdrukken en voorwerpen in de Item Shop te kopen en verder kunnen deze Credits ook gebruikt worden om te upgraden naar Rocket Pass Premium. Esports Tokens staan hier volledig apart van.

Zodra de nieuwe update live gaat, worden de Keys automatisch omgezet in Credits. Voordat deze update live gaat komt er nog één crate, de Vindicator Crate. Deze komt vanaf morgen naar de game. De game heeft een nieuwe Sentinel Battle-Car en Neuro-Agitator Goal Explosion.

rocket league

Vanaf 3 oktober is de laatste crate in Rocket League beschikbaar en in december komt de nieuwe update met de hierboven genoemde inhoud.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver wtf?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Alrrriiggggghhtt.....

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou