Princess Peach toont haar skills in The Super Mario Bros. Movie

Princess Peach toont haar skills in The Super Mario Bros. Movie

De film draait vanaf vandaag in de bioscoop

In een nieuwe clip van The Super Mario Bros. Movie is Princess Peach in actie te zien.

Princess Peach, die in de film wordt vertolkt door Anya Taylor-Joy, laat in de film zien hoe een obstakelcourse moet worden afgelegd en doet dat dan ook met verve.

The Super Mario Bros. Movie is vanaf vandaag overal in de bioscoop te zien. Nintendo produceerde de Super Mario-film in samenwerking met het animatiebedrijf Illumination, bekend van films als Minions en Sing. De film kent een sterrencast aan stemacteurs- en actrices, met onder meer rollen voor Chris Pratt als Mario, Jack Black als Bowser, Anya Taylor-Joy zoals gezegd als Prinses Peach en Seth Rogen als Donkey Kong. 

Gisterenavond liep het embargo af voor recensies van de film. De reacties zijn wisselend tot negatief; de film heeft op moment van schrijven een gemiddelde score van 49 op Metacritic. Dit schreef Jacco Peek in de Gamer.nl-recensie: "Zie The Super Mario Bros. Movie dan ook vooral als een grappige kinderfilm met een zee aan knipogen voor de fan. Heb je écht niks met Nintendo of de iconische loodgieter, dan kun je hem prima aan je voorbij laten gaan. Heb je echter warme herinneringen aan een van de vele games, dan is een bioscoopbezoek de moeite waard, en staan er in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer films op je te wachten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor mij is het nog steeds Princess Toadstool, ik ben in de 80's blijven hangen denk ik haha.

0

@Aerofox81 Niks mis mee toch?

0
test

@TypicallyThomas Zeg dat maar tegen mijn nichtje van 9! :-D

0

Aanbevolen voor jou