Prince of Persia VR Escape Room aangekondigd

Prince of Persia VR Escape Room aangekondigd

Ubisoft lanceert dit voorjaar een virtual reality Escape Room gebaseerd op de Prince of Persia-franchise. Dat maakte de ontwikkelaar vandaag bekend middels een persbericht.

De Escape Room heet Prince of Persia: The Dagger of Time en is de derde Escape Room die door Ubisoft is ontwikkeld. De eerste twee vr-ervaringen Escape the Lost Pyramid en Beyond Medusa's Gate verschenen respectievelijk in 2018 en 2019 en zijn gebaseerd op Assassin's Creed. Het avontuur van dit nieuwe product speelt zich af in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en komt dit voorjaar naar 300 landen, waaronder in Nederland.

In de Escape Room staat samenwerking centraal. In teams van maximaal vier personen moeten spelers verschillende puzzels oplossen om uit het Fort der Tijd te ontsnappen en een kwaadaardige magiër te verslaan. De Nederlandse locaties voor Prince of Persia: The Dagger of Time is nog niet bekend.

Prince of persia vr

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Crap, ik dacht dat het een escpaeroom achtige spel zou worden, maar het is dus een echte escaperoom waar je met vrienden met een VR headset bezig bent.. Jammer..

0

Aanbevolen voor jou