Prijs van Playdate gaat met 20 dollar omhoog

Prijs van Playdate gaat met 20 dollar omhoog

De Playdate-handheld stijgt volgende maand 20 dollar in prijs.

Dat heeft het bedrijf achter het apparaat aangekondigd in een Playdate Update. Vanaf 7 april kost het 199 dollar - omgerekend 188,71 euro - om de Playdate te bestellen. Dit vanwege een toename in productiekosten. "De fabriek heeft ons het slechte nieuws gebracht dat de kosten van het maken van een Playdate omhoog gaan", aldus medeoprichter Cabel Sasser.

Daarnaast heeft men een digitale winkel op de Playdate beschikbaar gesteld, genaamd 'Catalog'. Hier kunnen op dit moment zestien verschillende Playdate-games en -apps worden gekocht, waarvan elf compleet nieuw zijn. De games Recommendation Dog!! en Reel Steel kunnen door alle Playdate-eigenaren gratis gedownload worden.

De stijlvol ogende Playdate heeft een soort zwengel aan de handheld hangen waarmee vaak unieke besturingen in de bijbehorende games mogelijk zijn. Daarnaast worden spellen in zwart-wit graphics weergegeven. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Evercade heb ik dit ding nooit begrepen. Zwart/wit, onnodig hengeltje, saaie games. Terwijl je voor die prijs zo ongeveer een Switch lite koopt. Is hier iemand die hem wel heeft? En is het wat?

0
test

Dit is toch echt een kansloos concept. Zoveel geld voor een basic handheld console met zwart wit scherm.

0

Aanbevolen voor jou