Praey for the Gods gaat morgen in Early Access op Steam

Praey for the Gods gaat morgen in Early Access op Steam

De door Shadow of the Colossus geïnspireerde survivalgame Praey for the Gods verschijnt morgen als Early Access-titel op Steam. Dit meldt ontwikkelaar No matter Studios via een nieuwe uitgebrachte trailer voor de indiegame.

Ontwikkelaar No Matter Studios benadrukt dat de Early Access-versie van Praey for the Gods de game is die op Kickstarter is beloofd. In hoeverre de volledige versie content toevoegt, hangt af van hoe goed de game verkoopt. De ontwikkelaar heeft plannen om minstens een extra baas toe te voegen, crafting uit te breiden, meer puzzels toe te voegen, een permadeath-modus te introduceren en een epiloog te maken.

Watch on YouTube

is een survivalgame die zich afspeelt in een winterse wereld. Spelers moeten al zoekende naar spullen en andere middelen op goden jagen om te kunnen overleven. In onderstaande trailer is te zien dat goden Shadow of the Colossus-achtige eindbaasgevechten bieden.

Watch on YouTube

Praey for the Gods verschijnt morgen op Steam, de consoleversies verschijnen later in 2019.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Insta buy morgen!

0
test

Beetje schaamteloos gejat, maar ziet er toch wel kwalitatief uit! Na de misser die Vane blijkt te zijn is dit misschien wel een geslaagd werkje in het straatje van Team-Ico. We zullen zien.

0
test

@clandestine666 Erg jammer van Vane inderdaad, dit biedt hopelijk alsnog een beetje een SotC feels..

0

Aanbevolen voor jou