Power Unlimited doet mee aan een internationaal CS:GO-toernooi 

Power Unlimited doet mee aan een internationaal CS:GO-toernooi 

Power Unlimited is de laatste tijd lekker op dreef wat betreft het organiseren en winnen van gametoernooien. Veel tijd om overwinningen te vieren hebben we echter niet, het volgende (internationale!) toernooi staat namelijk alweer voor de deur, namelijk de OMEN Gamer Brain Challenge. 

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door HP. Lees hier wat dat betekent.

Deze keer moet Tjeerd niet alleen de eer van Power Unlimited hooghouden, maar die van heel gamend Nederland! Gelukkig hoeft hij het ook deze keer niet alleen te doen. Hij heeft namelijk een compleet team om zichzelf heen kunnen bouwen, bestaande uit esportende militairenen iconische CS:GO-gezichten. En dat is maar goed ook, want de competitie zal niet meevallen. Kan Power Unlimited de eer van Nederland hooghouden?

Wat is de OMEN Gamer Brain Challenge? 

Dat is simpel, de OMEN Gamer Brain Challenge is een internationaal Counter-Strike: Global Offensive-toernooi waarvoor gamejournalisten uit de Benelux, Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen zijn uitgenodigd die een team samenstellen met spelers uit hun land, van influencers tot professionele spelers. Tijdens het toernooi komt zelfs het beste Counter-Strike-team van de wereld, Team Astralis, aan bod. Het toernooi is tegelijkertijd een soort sociaal game-experiment, iedere speler is namelijk getest op het type Gamer Brain wat zij bezitten. OMEN heeft acht verschillende Gamer Brains bepaald, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Tijdens het toernooi moeten we erachter komen wat die Gamer Brains nou eigenlijk betekenen voor het spel en teamwork van ieder team.

Hoe ziet Team Nederland eruit? 

Gewapend met een aanvoerdersband om de linkerarm trok Tjeerd eropuit om een zo divers en sterk mogelijk team te vormen. De eerste stop bracht hem naar de digitale kazerne van Esports Defensie. Hier nam hij niet één, maar twee gedisciplineerde krachtpatsers mee, in de vorm van KlitZz en Warmax. Toch wilde Tjeerd meer zekerheid, en dat bracht hem bij de beste vrouwelijke Counter-Strike speler ter wereld: Petra Stoker. Het vijfde lid van Team NL houden we nog even geheim, maar we kunnen je garanderen dat dit een hele toffe verrassing is voor iedere CS:GO liefhebber. Denken jullie dat Team Nederland het in zich heeft om de overwinning binnen te slepen? 

 

Wanneer en hoe kan je kijken? 

Het toernooi vindt plaats op woensdag 26 mei van 16:00 tot 19:00 uur op het Twitch-kanaal van OMEN Europe. Je kan het toernooi natuurlijk ook kijken via ons eigen Twitch-kanaal, want wij zullen het zeker hosten. Als het toernooi nog niet spannend genoeg is, wordt dat het wel door het commentaar van Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma en Veronique ‘Vearless’ Zonneveld. Zij zullen het hele toernooi namelijk voorzien van live-commentaar. Kom dus vooral kijken en volg de weg van Power Unlimited naar internationale glorie!

In totaal doen er dus zes teams mee aan het toernooi, allemaal afkomstig uit Nederland, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en België. Mocht je nou ook benieuwd zijn naar jouw Gamer Brain, maak dan hier de test! We zijn benieuwd naar jullie uitslag, dus deel dit gerust in de comments. We hopen je aankomende woensdag te zien, tot dan!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou