Portal 2 verkoopt 4 miljoen keer, map editor beschikbaar | Gamer.nl

Portal 2 verkoopt 4 miljoen keer, map editor beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In totaal heeft de Portal-franchise 8 miljoen exemplaren verkocht, al is niet precies bekend welke platformen bij dit aantal zijn inbegrepen. De eerste Portal werd aanvankelijk als onderdeel van The Orange Box uitgebracht, maar is nu ook los verkrijgbaar op Steam. 

Voor Portal 2 verscheen onlangs de downloadbare content Perpetual Testing Initiative, de gratis map editor voor het spel. Hiermee kunnen spelers hun eigen puzzels bouwen voor zowel de singleplayer als de coöperatieve multiplayermodus. Ook is het mogelijk om deze levels te delen via de Steam Workshop. Hier kunnen spelers bovendien levels van anderen bekijken, downloaden en beoordelen. Perpetual Testing Initiative komt vermoedelijk niet naar PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou