Populaire Twitter-gamenieuwsposter Nibel stopt ermee

Populaire Twitter-gamenieuwsposter Nibel stopt ermee

Nibel, die op Twitter jarenlang allerlei nieuwtjes en geruchten gerelateerd aan games deelde, heeft aangegeven daar mee te stoppen.

De Twitteraar, die onder zijn account @Nibellion bekendstond als een van de populairste accounts waarop gamenieuws werd gedeeld, gaf aan dat hij twee redenen had om te stoppen. 

Zo had hij een Patreon-account online geplaatst waarmee hij geld wilde inzamelen om zijn werk op Twitter te kunnen blijven doen. Dit leverde echter niet de ondersteuning van fans op waar hij op had gehoopt.

"Ik heb de waarde van mijn Twitter-activiteit verkeerd ingeschat en ik besef mij dat het voor de meeste mensen niet de moeite waard is om daar voor te betalen. Ik ben niet populair, maar het werk dat ik deed was handig. Op zichzelf is het niet waardevol, maar een comfortabele manier om tijd te besparen. Dat begrijp ik nu."

Daarnaast geeft hij aan ook niet te spreken te zijn over het leiderschap van Twitter - sinds kort is dat Elon Musk. "Ik denk niet dat Twitter al goed leiderschap heeft ervaren en deze trend gaat met Musk niet veranderen. Ik vertrouw het platform niet."

Nibel zet zowel zijn activiteiten op Twitter als op Patreon stop. Voor zover bekend gaat hij die nergens anders voortzetten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tja verwachtingen en resultaat. Wanneer je iets gratis aan bied ga er dan niet vanuit dat mensen je dan ook geld gaan geven. Om eerlijk te zijn als Gamer geld zou vragen dan ben ik ook meteen weg. of wanneer er een crowdfunding gestart gaat worden om het nog in leven te houden dan blijf ik net zolang tot de stekker er uit getrokken word maar zal niks doneren. Heb niks tegen jullie hoor, ik uhm let gewoon goed op mn kleine beetje centjes hehe. En om eerlijk te zijn denk ik dat heel veel mensen dat doen.

0
test

@-JK- Ik vind het goed dat ze geld gaan vragen voor dat nietszeggende vinkje, waar velen zelfs misbruik van maken.

0
test

@-JK- Ik heb pas drie keer een beetje geld gedoneerd aan crowdfundings. Alle drie van nederlanders die wat meer bij me in de buurt staan, ook al ken ik ze (voorlopig) alleen van internet. De rest gaat maar gewoon echt werk zoeken, als ze het niet meer kunnen volhouden met reclame inkomsten, ghehehe.

0
test

In de sub titel staat patrion. Klein foutje. Ot: zou fijn zijn als iemand zijn werk overneemt dan. Vroegtijdige leaks zijn vaak wel fijn.

0

Aanbevolen voor jou