Pokémon Trading Card Game Live komt op 8 juni uit

Pokémon Trading Card Game Live komt op 8 juni uit

De bèta is al sinds vorig najaar speelbaar

Pokémon Trading Card Game Live verschijnt op 8 juni.

Dat heeft The Pokémon Company aangekondigd. De game was sinds vorig najaar al in bèta speelbaar, maar vanaf 8 juni verschijnt de uiteindelijke versie van de free-to-play game. Op 8 juni komt ook de digitale versie van de nieuwe uitbreidingsset, Pokémon Scarlet & Violet: Paldea Evolved, beschikbaar.

Met de app kunnen spelers online potjes van het bekende kaartspel spelen op pc, Mac, Android en iOS. Via de digitale codes van gekochte kaarten kunnen deze kaarten in de game gebruikt worden, zodat men niet voor niets de kaarten aanschaft. Ook is er online matchmaking aanwezig.

Mensen die voor de officiële release al inloggen in de bèta van Pokémon Trading Card Game Live ontvangen een gratis cosmetische set met de woorden 'Global Beta'. In deze set zitten kaarthouders, een digitale box voor een deck en een munt.

Een decennium geleden Negen verscheen Pokémon TCG Online al, een soortgelijke app met hetzelfde concept. Veel spelers waren echter niet te spreken over die app. Deze verdwijnt op 6 juni voorgoed.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou