Pokémon Scarlet en Violet op het internet gelekt

Pokémon Scarlet en Violet op het internet gelekt

Op het internet worden al diverse afbeeldingen met spoilers van Pokémon Scarlet en Violet gedeeld.

Daar waarschuwt de Amerikaanse YouTuber Austin John Plays voor in een video op zijn kanaal. John adviseert spelers om sociale media zoals Twitter en Facebook te vermijden. De afbeeldingen die sinds zondag op het internet worden gedeeld lijken afkomstig uit een Spaanstalig land en tonen onder andere pokémon die nog niet zijn onthuld.

De spoilers lijken nu afkomstig van een of twee bronnen, maar de kans is groot dat daar de komende dagen meer bronnen bij komen. Sommige mensen blijken de game elf dagen voor release al in handen te hebben. Het is niet voor het eerst dat de Pokémon-reeks met een lek te maken heeft. In januari werd Pokémon Legends: Arceus al een week voor release gestreamd. Datzelfde gebeurde bij Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl in 2021.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De games spelen zich af in een nieuwe regio die geïnspireerd lijkt op Spanje. De games bevatten een open wereld waarin pokémon rondlopen, zoals ook in Pokémon Legends: Arceus en delen van Pokémon Sword en Pokémon Shield het geval was.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het lijkt een trend te zijn zo zonde. Bij Sword en Shield was de Pokedex ook een paar dagen tot weken gelekt voordat hij uitkwam. Snap het echt niet waarom mensen dit doen. Gelukkig heb ik verder nog weinig gezien van de game alleen een beetje wat Pokemon zelf heeft aangekondigd.

0
test

@Snafu9 ik vind het wel fijn. Pokemon speel je niet voor het verhaal dus dat kan me toch niet interesseren als dat gespoiled word. Nieuwe Pokemon spoiled Nintendo zelf ook met trailers. En dat zorgt voor de hype. Dus leaks zorgen daar ook voor.

0
test

@MissMeNL Ik wil ze graag zelf ontdekken en zien van woow wat is dit? Welk type zal dit zijn? Ik wil hem graag vangen. Ook de hype om er zelf achter te komen of hij gaat evolueren is ook heel leuk. Dat maakte voor mij Sword en Shield super leuk. Toen de DLC uitkwamen en er meer bekende Pokemon in kwamen voelde ik me niet geroepen om die werelden te ontdekken en alles te vangen omdat ik precies wist wat de Pokemon kon. Verhaal is ook niet spannend maar wel features die erin zitten. Dit wil ik ook zelf ontdekken. Er zijn 3 verhaallijnen maar daar zitten 3 verschillende features in. 1 daarvan kennen we zijn gyms maar de andere wil ik zelf ontdekken hoe je dat nou doet en wat je moet doen. Alles maar lezen haalt voor mij de spanning uit de game.

0
test

Vind het juist leuk. Wil vooral weten wat de evoluties worden van de starters om zo een keuze te kunnen maken als ik er aan begin. Ook zorgen spoilers dat ik nog meer gehyped word. Vandaag ook maar scarlet gekocht voor 48 euro. Violet stond al gepreordered.

0
test

@MissMeNL Veel plezier alvast! :)

0
test

@MissMeNL same hier ben vooral benieuwd naar de setup van de open world en of je idd meteen naar de 8e gym kan bijv

0
test

@Deadspacer Dat gaat belangrijk worden voor mijn nuzlocke. Toch wil ik het antwoord niet weten. Ik volg op sociale media weinig Pokemon youtubers, dus ik hoef nog niet digitaal onder te duiken gelukkig. Ik wil 'Pokemon' goed kunnen spellen!

0

Aanbevolen voor jou