Pokémon Scarlet en Violet meer dan tien miljoen keer verkocht in drie dagen

Pokémon Scarlet en Violet meer dan tien miljoen keer verkocht in drie dagen

In de eerste drie dagen van release zijn Pokémon Scarlet en Violet meer dan tien miljoen keer verkocht.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. De Switch-games kwamen op 18 november wereldwijd uit. Het aantal van meer dan tien miljoen verkochte exemplaren gaat om de eerste 72 uur sinds release en bevat de fysieke en digitale verkoopcijfers van beide spellen bij elkaar opgeteld.

Daarmee hebben de games ook een nieuw record voor Nintendo gebroken. Niet eerder werden er in drie dagen tijd zoveel exemplaren van een game op een Nintendo-platform verkocht.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet spelen zich af in een nieuwe regio die geïnspireerd lijkt op Spanje. De games bevatten een open wereld waarin pokémon rondlopen. De game bevat daarnaast online co-op. Beide spellen zijn nu verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Gamer.nl deelde een 7 uit aan de spellen: "Pokémon Scarlet en Violet zijn wisselvallige Pokémon-games. De open spelwereld is op veel vlakken een bevrijding, maar de technische mankementen zijn behoorlijk storend."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bizar hoe populair Pokemon is en hoe goed de franchises van Nintendo verkopen! 10M. in 3 dagen zeg.. Niet normaal! Desalniettemin moet deze game gepatchet worden! Qua performance is het gewoon onvoldoende en dat zou niet moeten mogen voor games in zo'n franchise!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Voor jou dan misschien. Fijn als je je er niet zo aan stoort, zou willen dat ik dat kon.

0

Aanbevolen voor jou