Pokémon Home-glitch laat spelers ‘verboden’ pokémon overzetten naar Sword en Shield

Pokémon Home-glitch laat spelers ‘verboden’ pokémon overzetten naar Sword en Shield

Door een glitch is op het moment mogelijk om niet beschikbare pokémon over te zetten naar Pokémon Sword en Pokémon Shield vanuit Pokémon Home. De glitch is onlangs ontdekt door een aantal gebruikers.

Pokémon Home lanceerde afgelopen februari op de Nintendo Switch en smartphones. De glitch duikt alleen op in de Nintendo Switch-versie van de onlineservice van Pokémon.

De glitch ontstaat wanneer de speler een pokémon in de box in het rechter gedeelte van het scherm zet van Pokémon Sword en Shield. Vervolgens moet de gebruiker de pokémon die niet beschikbaar is in Pokémon Sword en Shield naar het linkergedeelte van het scherm van Pokémon Home brengen.

De software raakt op de een of andere manier in de war en de pokémon die niet beschikbaar zijn in Pokémon Sword en Shield komen terecht in de boxen van de nieuwe generatie Pokémon-games. De tweet hieronder laat de glitch in werking zien.

De glitch werkt niet perfect. De niet-beschikbare pokémon hebben geen 3d-modellen, waardoor ze in de game onzichtbaar zijn. Wel kunnen de pokémon sterker worden en hun aanvallen gebruiken. Wanneer en of Nintendo deze glitch gaat repareren is nog niet bekend.

Lees hier een guide over hoe Pokémon Home in elkaar zit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit zou voor gigantisch veel controverse zorgen als de 3d modellen ook ingeladen worden.

0
test

Totdat bepaalde pokemon een aanval heeft die niet in Sword & Shield voor komt. Dat zou nog best eens kunnen buggen, als voor de rest de databases matchen is er geen probleem (alleen visueel dan)

0

Aanbevolen voor jou