Pokémon Greavard onthuld in Pokémon Scarlet & Violet-trailers

Pokémon Greavard onthuld in Pokémon Scarlet & Violet-trailers

In nieuwe trailers van de aankomende games Pokémon Scarlet en Pokémon Violet wordt voor het eerst de pokémon Greavard getoond.

De pokémon maakt zijn debuut in de aankomende Switch-games en lijkt op een hond met een kaars op zijn hoofd. Het is een zogenoemde ghost-pokémon en het lijkt er op dat spelers het wezen tegen kunnen komen op een begraafplaats. 

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De games spelen zich af in een nieuwe regio die geïnspireerd lijkt op Spanje. De games bevatten een open wereld waarin pokémon rondlopen, zoals ook in Pokémon Legends: Arceus en delen van Pokémon Sword en Pokémon Shield het geval was.

Lees hier een recentelijk gepubliceerde preview van de aankomende Pokémon-games. "Scarlet en Violet lijken dus vooral te worden wat je ervan verwacht: een frisse insteek voor de franchise met een uitvoering die in de weg wordt gezeten door een gebrek aan optimalisatie en hardwarecapaciteit. Ongeacht of het eindproduct op technisch vlak vooruitgang boekt, is bovenstaande voor menig speler al genoeg. De hoofdgames waren al tijden toe aan vernieuwing, en die lijken Scarlet en Violet voorzichtig door te voeren."

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik volg echt te veel Pokemon nieuws sites waardoor ik ook gewoon niet spoiler vrij de game in ga. Daarom had ik deze Pokemon ook voorbij zien komen. Had hem zelf nooit bedacht maar dat maakt het juist ook leuker! Laat het maar gauw 18 november zijn dan kan ik zelf lekker alles ervaren. Dit gaf mij ook een wauw effect in Sword en Shield.

0
test

Is wel een erg mini spookhond. Op het plaatje lijkt die groter

0

Aanbevolen voor jou