Pokémon Gimmighoul onthuld in Pokémon Scarlet en Violet-trailer

Pokémon Gimmighoul onthuld in Pokémon Scarlet en Violet-trailer

De nieuwe pokémon Gimmighoul werd dit weekend onthuld tijdens een nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet en Violet.

Gimmighoul is een muntenkist-pokémon, zo luidt de introductie. "Gimmighoul verbergt zich overal in de regio Paldea, op de loer tot iemand ze tegenkomt. Meneer Jacq en professor Willow hebben hun krachten gebundeld om erachter te komen hoe ze er een kunnen vangen. Sta klaar voor toekomstige aankondigingen over hun onderzoeksresultaten."

Gimmighoul was voor korte duur zichtbaar tijdens de 14 minuten durende gameplaytrailer van afgelopen oktober. Daarna konden spelers de nieuwe pokémon tegenkomen in Pokémon GO, al kon hij in die game nog niet gevangen worden. 

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De games spelen zich af in een nieuwe regio die geïnspireerd lijkt op Spanje. De games bevatten een open wereld waarin pokémon rondlopen, zoals ook in Pokémon Legends: Arceus en delen van Pokémon Sword en Pokémon Shield het geval was.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze Pokemon werd ook onthuld in Pokemon Go na de Community Day van Dratini afgelopen zaterdag al is hij daar ook nog niet te vangen

0
test

Ik voel dus echt voor het eerst sinds tijden niks voor een aankomende Pokemon game. De grafische stijl is niet helemaal mijn ding, in mijn ogen ziet het er veel lelijker uit dan Arceus en op de lege velde na, vond ik de stijl van Arceus nog wel wat hebben. Dat ze dan ook nog steeds geen voice actors gebruiken vind ik echt wel schandalig. Ook de designs van de nieuwe Pokemons vind ik nog niet heel interessant. Ik ben heel benieuwd hoe dit spel ontvangen wordt, maar ik sla deze over. Ik vind het wel raar dat zo'n grote (veelverdienende) studio er zo weinig uit kan halen elke keer.

0
test

@alex201 Ik deel deze mening, in mijn ogen heeft de switch echt een dikke hardware upgrade nodig. En daarbuiten, elk jaar een nieuwe 3D Pokemon game uitbrengen komt niet ten goede.

0
test

@Robskeee En toch heb ik wel het idee dat er genoeg ontwikkelaars zijn die veel meer uit deze hardware halen. Zo'n Breath of the Wild vind ik er aanzienlijk beter uitzien voor een game dat al een aantal jaar oud is. Ik weet niet of dat dan komt door de engine die ze gebruiken, een beperkt team of dat ze simpelweg gewoon niet hoeven, omdat het toch super goed verkoopt. Ben ook wel benieuwd naar de hoeveelheid hand holding in dit spel, want dat is misschien wel mijn grootste irritatie bij Pokemon games.

0

Aanbevolen voor jou