Plot van Super Mario-animatiefilm is mogelijk gelekt

Plot van Super Mario-animatiefilm is mogelijk gelekt

De plot van de aankomende animatiefilm gebaseerd op Nintendo-mascotte Super Mario is mogelijk gelekt.

De samenvatting van de plot werd op internet geplaatst en is hieronder in zijn geheel te lezen. Journalist Jeff Grubb heeft in een

Watch on YouTube

dezelfde details bevestigd. Logischerwijs bevat deze informatie mogelijke spoilers voor de gehele film.

De animatiefilm zou beginnen in New Dino City, een 'realistische' stad waar Mario volgens de film het ook ooit tegen Donkey Kong heeft opgenomen. Mario, die in dit universum beroemd is, zou het riool in gaan om gevechten tussen schildpadden en gorilla's te onderzoeken. 

In het riool zou hij via een warp pipe naar Mushroom Kingdom worden getransporteerd, waar Bowser Princess Peach heeft ontvoerd. Luigi zou Mario volgen en in het Forbidden Forest op Yoshi stuiten. De broers zouden het samen opnemen tegen Bowser. 

Verder wordt in de samenvatting van de plot gemeld dat er meerdere muzieknummers in de game zitten (waaronder een nummer over het leven van een loodgieter), dat Mario en Luigi accenten hebben die tekenend zijn voor mensen uit Brooklyn, dat diverse iconische vijanden uit het Mario-universum in de film voorkomen en dat Mario op het einde van de film een loodgietersbedrijf in Mushroom Kingdom opent.

Bovenstaande details zijn vooralsnog niet officieel bevestigd. De Super Mario-film had eigenlijk eind dit jaar in de bioscoop moeten draaien, maar eerder deze week liet Nintendo's Shigeru Miyamoto weten dat de film is uitgesteld naar het voorjaar van 2023. 

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World, Parks and Recreation) de stem van Mario inspreekt. Jack Black verleent zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

Super Mario

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"waar Bowser Princess Peach heeft ontvoerd" Die zag ik niet aankomen...

0

Aanbevolen voor jou