PlayStation 7.00-update voegt Remote Play toe aan Android

PlayStation 7.00-update voegt Remote Play toe aan Android

De PlayStation 7.00-update bevat onder andere aanpassingen aan het party-systeem en voegt ook remote-play toe aan Android.

De PlayStation 4 System Software-update 7.00 komt deze week wereldwijd uit, dit meldt Sony via de PlayStation blog. Deze update zorgt er onder andere voor dat party's nu groter kunnen zijn. Voorheen was de limiet acht spelers, dit wordt verdubbeld naar zestien. Ook is de netwerkconnectiviteit en audiokwaliteit verbeterd.

Tevens wordt Remote Play voor Android geïntroduceerd, hiermee kan een selectie aan PS4-games gespeeld worden op mobiele apparaten. Remote Play was al beschikbaar voor iOS-apparaten, waar nu een update voor verschijnt zodat de controller altijd weergeven kan worden en de schermstand kan worden vergrendeld.

Spelers kunnen hun DualShock 4 draadloze controllers via Bluetooth gebruiken voor Remote Play op een Android, iPhone, iPad en Mac. Om hier gebruik van te maken moet de smartphone Android 5.0, iOS 13, iPadOS 13 of macOS Catalina (uit in oktober) hebben.

De update is later deze week beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb remote play gespeeld op zo'n beetje elke xperia die ik heb de gehad de afgelopen paar jaar🤔 ik volg 'm even niet..

0
test

@Floppyhoofd_ remote play was tot voor kort exclusief voor sony smartphones. Nu komt het breder beschikbaar.

0

Aanbevolen voor jou