PlayStation 3-gebruikers melden ontbrekende patches

PlayStation 3-gebruikers melden ontbrekende patches

Sommige PlayStation 3-gebruikers melden dat essentiële patches voor games ontbreken.

Op het forum PSN Profiles (via IGN) worden games met ontbrekende updates verzameld. Onder de games vallen onder andere Battlefield 4, Dante's Inferno, Flow, Lego Star Wars: The Complete Saga, Payday 2 en Top Spin 3.

Het probleem kan bij zowel digitale games als fysieke games voorkomen. Gebruikers geven ook aan dat een handmatige check voor de laatste versie van de game niets oplevert.

Het ontbreken van nieuwe patches zorgt ervoor dat gebruikers oude versies van games spelen, en in sommige gevallen geen trophies kunnen verdienen.

Het probleem is vermoedelijk gerelateerd aan het sluiten van de PlayStation Store op PlayStation 3, PSP en Vita. De winkel op de eerstgenoemde twee platformen sluit op 2 juli, waarna de PlayStation Store op de Vita op 27 augustus sluit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmmm.. hoop wel dat ze dat fixen, want dat is toch wel vervelend, en dat zou een bedrijf als Sony echt niet zo heel veel kosten om dat in de lucht te houden. Ik gebruik nog steeds dagelijks mijn PS3.

0
test

@SuperDre Mee eens. Ik heb ook nog wat spellen in mijn backlog die ik nog eens wil spelen, dan liefst wel gepatched. Trophies interesseren me niet veel

0

Dan vraag ik me af, hoe ze dat dan met Little Big Planet 1 gaan doen? Met het originele muzek: 1- In the 18th second: ("kollo nafsin tha'iqatol mawt," literally: 'Every soul shall have the taste of death'). 2- Almost immediately after, in the 27th second: ("kollo man alaiha fan," literally: 'All that is on earth will perish').

0

Aanbevolen voor jou