PlayerUnknown's Battlegrounds is meer dan 70 miljoen keer verkocht

PlayerUnknown's Battlegrounds is meer dan 70 miljoen keer verkocht

PlayerUnknown's Battlegrounds is wereldwijd inmiddels meer dan 70 miljoen keer verkocht.

Dat claimt GamesIndustry.biz, dat de cijfers van ontwikkelaar PUBG Corporation zegt te hebben.

De game werd officieel in december 2017 uitgebracht op pc - daarvoor was het spel negen maanden via Early Access speelbaar. Sindsdien is het spel ook naar Xbox One en PlayStation 4 gekomen. PUBG is ook speelbaar via Xbox Game Pass en Google Stadia - het is niet bekend of deze versies meegeteld worden.

PlayerUnknown's Battlegrounds gaf het startschot voor de populariteit van het battle royale-genre, waarbij een groot aantal spelers op een eiland worden gedropt en zij het uit moeten vechten tot één speler of team overblijft. Fortnite wist veel succes te oogsten met dit gegeven, en sindsdien zijn er meerdere battle royale-games uitgekomen, waaronder Apex Legends, Call of Duty: Warzone en Hyper Scape.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zijn er cijfers bekend van hoeveel mensen nog actief zijn binnen deze game? Volgens mij is deze game in Europa namelijk helemaal niet zo populair meer. In Azië is dat nog wel het geval volgens mij.

0

Ik speel het weekelijks nog, het duurt soms wat langer om in de lobby van de game te komen, geen idee of dat te maken heeft met het spelers aantal. Ze hebben wel bots toegevoegd dus een gedeelte van de 100 man is nu bots.

0

Aanbevolen voor jou