Playdate is 20.000 keer verkocht in twintig minuten tijd

Playdate is 20.000 keer verkocht in twintig minuten tijd

Binnen twintig minuten werden de eerste 20.000 exemplaren van de nieuwe handheld Playdate verkocht.

Dat werd gemeld door TechCrunch. Mensen die nu nog een exemplaar bestellen van de handheld, ontvangen er pas één in 2022. Via een tweet laat het bedrijf achter de Playdate weten dat een toekomstige groep consumenten zelfs pas in 2023 hun exemplaar ontvangen.

Afgelopen donderdag begonnen de reserveringen voor de Playdate, die aan de eerste 20.000 mensen eind dit jaar geleverd moet worden. Voor ongeveer 150 euro ontvangen mensen de handheld, alsmede het eerste 'seizoen' aan games - elke week worden twee games beschikbaar gesteld om te installeren. Het gaat in totaal om 24 games.

De Playdate beschikt over een vierpuntsdruktoets, twee actieknoppen en een slinger aan de zijkant van de handheld. Games worden weergegeven in zwart-wit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zucht, meer van dit soort hebbedingetjes/weggooi spul. Het is leuk bedacht, kundig gebouwd, leuke promo video erbij maar gewoon nee tegen dit soort zooi. Zo naief en zelfzuchtig om dit soort spul te blijven uitvinden en verkopen. Leuk dat zij het leuk vinden om te maken en leuk dat er mensen zijn die het leuk vinden alleen dit met alle andere prularia die kort gebruikt wordt en daarna weggegooid zou absoluut moeten stoppen vanuit milieu perspectief. Als je dit product als enige gaming device gebruikt voor 5 jaar, fine. Anders gewoon lekker niet aan beginnen. En ja, ik ben ook de leukste op halloween feestjes waar mensen elk jaar massaal plastic zooi kopen wat vervolgens weer wordt weggegooid. Leuk voor ons in het moment, slecht voor ons milieu en de mens over lange tijd.

0
test

Hmmm, misschien dat we dan allemaal moeten stoppen met gamen, tv kijken, pielen op onze smartphone etc.? Rampzalig voor het milieu. Allemaal weer terug naar de middeleeuwen. Auto's weg, vliegtuig weg en weer terug naar paard en wagen. Hoewel, dat is zielig voor het paard, dan alleen de wagen. Super voor het milieu. En niet vergeten: stoppen met eten van vlees, stoppen met voortplanten, stoppen, stoppen, stoppen. Natuurlijk is onze manier van leven niet goed voor het milieu, maar dat geldt voor alles, niet specifiek voor dit apparaat. Dat je dit apparaat niet moet kopen, is omdat het een veredelde gameboy is. 30 jaar na dato.

0

@Michael-Raymond-Clayton Waarom denken zoveel mensen altijd gelijk zwart wit? Ik zeg ook nergens dat je NIKS meer zou moeten doen. Bewust omgaan met wat we doen is echter van belang en noodzaak. Het is ook nog eens goed voor mensen als persoon afgezien van het milieu. Je kan ook vragen stellen wat ik precies bedoel ipv aannames maken die in dit geval niet kloppen en jezelf voor aap te zetten. Als je mijn tekst goed leest staat het er ook nog in dat als dit je enige gaming device is of je er jaren plezier van hebt dat je het dan gerust kan kopen. Alleen dat gebeurt veelal niet. Consumeren zonder na te denken of selectief te zijn is meer de standaard voor degene die de portemonnee hebben.

0
test

@004 nou, je bent zelf behoorlijk ongenuanceerd anders: we zouden dit alleen mogen kopen als het je enige gaming device is voor vijf jaar? Dus niet als je het voor onderweg of op vakantie koopt en thuis lekker op een console speelt? Wat een onzin, zeg. Nogmaals, natuurlijk is onze gezamenlijke hobby slecht voor het milieu, maar ik vind het nogal vergezocht om bij een item over een nieuwe handheld direct over het milieu te beginnen. En vermoedelijk ook hypocriet, tenzij je de enige bent die niet zat heeft gekocht wat hij eigenlijk niet nodig heeft. Zoals meer dan 1 tv, meer dan 1 paar schoenen etc.

0

Aanbevolen voor jou