Pilotwings 64 nu beschikbaar via Nintendo Switch Online

Pilotwings 64 nu beschikbaar via Nintendo Switch Online

Pilotwings 64 is nu speelbaar via Nintendo Switch Online.

Vorige week kondigde Nintendo al aan dat de Nintendo 64-game naar de abonnementsdienst zou komen. De game is speelbaar via de Nintendo 64-app, die alleen gedownload kan worden door mensen die een Nintendo Switch Online-abonnement hebben samen met het uitbreidingspakket.

Pilotwings 64 kwam oorspronkelijk tegelijk met de release van de Nintendo 64 zelf uit - op 1 maart 1997 in Europa. Het vervolg op de SNES-game kan gezien worden als een speelse versie van een vliegsimulator.

Journalist Stephen Totilo speelt de game al en refereert in een tweet naar de Little States-map, die gebaseerd is op New York. Het valt hem daarbij op dat de twee gebouwen die overduidelijk zijn gebaseerd op de Twin Towers - die in het echt zijn ingestort door een terroristische aanslag - nog altijd in de game zitten.

Pilotwings 64 is de negentiende game die op de N64-app op de Switch wordt toegevoegd. Eerder volgden al games als Banjo-Kazooie, The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Majora's Mask, Wave Race 64, Super Mario 64 en Yoshi's Story.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan me wel voorstellen dat je games als Mario, Zelda en Banjo Kazooie nog keer wil spelen ongeacht de verouderde graphics. Maar zoals Pilot wings en Wave race zijn naar mijn mening games waarbij de ouderdom gewoon niet goed staat en die je daarom eigenlijk niet meer wil spelen in die staat.

0
test

@Fr3nzy Oude boeken worden ook nog steeds gelezen.

0
test

@Roolio Beetje rare vergelijking, boeken lees je en daar kun je je eigen fantasie bij gebruiken en je eigen beeld vormen. Oude games worden grafisch steeds meer achterhaald en bij sommige games is dat minder een probleem dan bij andere games.

0
test

@Fr3nzy wave race is een enorme klassieker wat mij betreft

0

Aanbevolen voor jou