PES 2020 komt niet naar de Switch

PES 2020 komt niet naar de Switch

In een href="https://realsport101.com/news/other-esports/pes/pes-2020-konami-explains-why-theres-been-no-switch-version-release-date-demo-beta-fifa-20-juventus-cover-star/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">gesprek met Real Sport </a>laat PES-merkmanager Lennart Bonzein weten dat Konami zich zeker bewust is van de Switch maar momenteel geen Switch-versie van PES 2020 gepland heeft.

Hij zegt dat dit onder andere komt doordat de game al op drie platforms uitkomt, namelijk pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bonzein laat verder weten dat Konami zeker bezig is met de feedback die ze kregen over PES 2019 om ervoor te zorgen dat het uiterste wordt gehaald uit PES 2020.

“Dit jaar hebben we veel aan de game toegevoegd. We hebben een groot aantal licenties toegevoegd, Master League is nu in jaar twee en heeft een hoop leuke toevoegingen,” aldus Bonzein.

Concurrent Fifa ondersteunt wel de Switch met Fifa 18, Fifa 19 en Fifa 20. Belangrijk om te melden is dat Fifa 20 voor de Switch waarschijnlijk alleen de Legacy-editie is.

eFootball Pro Evolution Soccer 2020 komt op 10 september 2019 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen option file ondersteuning voor de Xbox versie word dus weer de pc versie. Offtopic wanneer is de review van Blair Witch klaar?

0
test

And... nobody cares.

0

Aanbevolen voor jou