'Peaches' uit Mario Bros. Movie kan genomineerd worden voor Oscar

'Peaches' uit Mario Bros. Movie kan genomineerd worden voor Oscar

Gezongen door Bowser (oftewel Jack Black)

Het nummer 'Peaches' uit The Super Mario Bros. Movie kan een Oscarnominatie ontvangen.

Dat meldt Universal Studios aan Variety. Het nummer, dat in de film wordt gezongen door Bowser (gespeeld door Jack Black), voldoet blijkbaar aan de eisen om in aanmerking te komen voor de categorie 'Best Original Song'. Logischerwijs is het voor nu nog niet zeker of het nummer ook daadwerkelijk wordt genomineerd.

'Peaches' is in ieder geval wel populair bij het publiek. Het nummer, dat is geschreven door Jack Black, Aaron Horvath, Michael Jelenic, Eric Osmond en John Spiker, werd een paar dagen geleden op YouTube geplaatst en is op moment van schrijven al zo'n 5,5 miljoen keer bekeken.

The Super Mario Bros. Movie verscheen begin deze maand in de bioscoop. Jacco Peek schreef in zijn recensie: "Zie The Super Mario Bros. Movie dan ook vooral als een grappige kinderfilm met een zee aan knipogen voor de fan. Heb je écht niks met Nintendo of de iconische loodgieter, dan kun je hem prima aan je voorbij laten gaan. Heb je echter warme herinneringen aan een van de vele games, dan is een bioscoopbezoek de moeite waard, en staan er in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer films op je te wachten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Haha, dit is toch top! Wat nog leuker is: De film (bekritiseerd door veel critici) breekt record na record. Zo zie je maar dat ook critici vaak niet weten waar ze het over hebben.

0

GezonGen in de ondertitel.

0

Aanbevolen voor jou