Pc-versie Wo Long: Fallen Dynasty wordt geteisterd door bugs

Pc-versie Wo Long: Fallen Dynasty wordt geteisterd door bugs

Wo Long: Fallen Dynasty wordt op pc geteisterd door bugs. Team Ninja heeft aangegeven aan een oplossing te werken.

De game is gisteren uitgekomen op pc en consoles. Op Steam ontvangt het spel echter veel negatieve reviews van spelers. Er zouden problemen zijn met de besturing, de framerate en de resolutie. 

Vooral mensen die muis en toetsenbord gebruiken zijn niet te spreken over de indeling van de besturing. Anderen ervaren flinke dalingen in framerate en de camerabesturing zou ook te wensen overlaten.

Team Ninja heeft inmiddels gereageerd op de klachten en zegt aan een oplossing te werken. Zodra er meer te melden valt, zal de ontwikkelaar dat doen.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

De game is geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. Team Ninja - bekend van Ninja Gaiden - ontwikkelt het spel.

Wo Long: Fallen Dynasty is nu verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Ook staat de game op Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tsja het was beter geweest het dan te lanceren als early access. Bij sons of the forest hebben ze dat slimmer gedaan. Nu heb je toch alweer een launch die het nieuws haalt in negatieve zin. En die negatieve publiciteit poets je niet snel weg.

0

@lightyears early access als je game af is? games verschepen nou eenmaal vaak met bugs, ik vermaak me prima met Wo-Long. ik gebruik natuurlijk controller en dat speelt in zulke games altijd beter.

0

@revanius Een game is nog niet echt af als er nog zoveel bugs in zitten.

0

@lightyears content wise is het wel af. Ja gaat niet een game in early access gooien voor bugs.

0

Aanbevolen voor jou