Pc-versie van The Witcher-bordspel aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Geïntere eerden kunnen zich op de website van GOG inschrijven voor de gesloten bèta van The Witcher Adventure Game. Bij deelname aan de testfase van de multiplayergame ontvangen spelers twee codes, zodat zij er ook een aan een vriend of vriendin kunnen geven. 

Spelers kunnen kiezen uit vier personages: hoofdpersonage Geralt, de bard Dandelion, de tovenares Tri Merigold en de dwerg Yarpen Zigrin. Gedurende het spel kunnen zij goud verdienen door mi ies te voltooien en op monsters jagen.

The Witcher Adventure Game verschijnt naar verwachting deze zomer voor pc en Mac. Het bordspel wordt in dezelfde periode uitgegeven.  De versies voor Android en iOS verschijnen later.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou