Pc-versie Shin chan-game komt eind augustus uit

Pc-versie Shin chan-game komt eind augustus uit

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey is vanaf 31 augustus op pc verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Neos en ontwikkelaar Millennium Kitchen aangekondigd. De game komt op Steam en Epic Games Store uit. Eerder werd al bekendgemaakt dat de PS4-versie op 25 augustus uitkomt. De Switch-versie is inmiddels een week verkrijgbaar. Het spel kwam vorig jaar al in Japan uit, maar verschijnt dit jaar ook in het Westen.

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey is gemaakt door Millenium Kitchen en volgt het tekenfilmpersonage tijdens zijn vakantie. Met een speciale camera kan hij foto's maken en een dagboek bijhouden, maar hij kan ook insecten vangen, groente en fruit laten groeien en bijklussen als dj.

De game scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Shin chan is als die ene vakantie op een camping in Zuid-Frankrijk, toen de zomer nog eindeloos leek, je moeiteloos vrienden maakte en het vinden van een glimmende kaart in een pakje ruilkaarten het hoogste doel in het leven was. Of je daar ontspanning uit haalt of juist verveeld van raakt, is iets om voor jezelf te bepalen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou