Pc-port Valkyria Chronicles komt 11 november naar Steam | Gamer.nl

Pc-port Valkyria Chronicles komt 11 november naar Steam | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Uitgever Sega liet via Twitter al weten dat de pc-port eraan zat te komen, maar nu is de releasedatum en de prijs van de port bekend. Het spel gaat 19,99 euro kosten, mensen die het spel reserveren betalen 17,99 euro. De port zal alle dlc bevatten die ook in de PlayStation 3-versie zat.

Valkyria Chronicles kwam in 2008 al uit op de PlayStation 3, de twee vervolgen kwamen alleen uit op de PlayStation Portable. Het derde deel was exclusief beschikbaar in Japan. In Valkyria Chronicles zien spelers een leger van bovenaf, maar kunnen ze ook inzoomen en individuele eenheden besturen in derdepersoonsperspectief. Het spel speelt zich af in Europa in een historische setting vergelijkbaar met de Eerste en Tweede Wereldoorlog.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou