Pc-games op je Android device spelen met Remotr | Gamer.nl

Pc-games op je Android device spelen met Remotr | Gamer.nl

Er zijn al meerdere apps op de markt die het mogelijk maken om content van je pc naar je Android device te streamen. Er is weer een nieuwe veelbelovende app bijgekomen: Remotr. Hiermee tover je tablet of smartphone om in een handheld gaming console. Je hebt daar wel een snelle internetverbinding voor nodig, maar met een beetje alles in 1 pakket zit dat wel snor tegenwoordig.

Besturing geheel aan te pa en

Remotr is sinds een paar weken gratis te downloaden via Google Play. Nadat je dat gedaan hebt hoef je alleen nog maar wat software op je computer te installeren. Hierna kan je de kwaliteit pellen van je pc rechtstreeks op je Android-apparaat spelen. Het mooie van deze app is dat het veel meer opties biedt dan zijn voorgangers. In het bijzonder de besturing is helemaal aan te pa en.

Zou moeten werken met elke pc-game

Een nadeel van gamen op je smartphone of tablet is dat dat besturing via het scherm niet al te praktisch is. Maar je kan de besturing wel dusdanig aanpa en dat deze voor jou zo prettig mogelijk is. De makers van de app beloven een soepele streaming met een korte reactietijd. Ze claimen dat het zou moeten werken met elke pc-game.

Op hun website  vind je een lijst met games die getest zijn voor Remotr en geschikt zijn bevonden. Het is een behoorlijke lange lijst waar de meeste topgames niet ontbreken. De ontwikkelaars zijn druk bezig om hun app naar iOS te brengen. Dan zal het ook mogelijk zijn om je pc-game op je iPad of iPhone te spelen. Wanneer dat het geval is zullen we je dat uiteraard laten weten. Heb jij al ervaring met Remotr? Laat weten wat je er van vindt in de comments!

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou