Patent voor stand-alone Switch Joy-Con gevonden

Patent voor stand-alone Switch Joy-Con gevonden

Fans hebben een patent voor een stand-alone Switch Joy-Con gevonden.

Het patent voor de controller werd al in 2018 vastgelegd door Nintendo, maar international geregistreerd in april 2020. In het patent zijn diverse illustraties te zien van een nooit uitgebracht type Joy-Con.

De huidige Joy-Cons kunnen aan de Switch zelf vastgeklikt worden, maar de Joy-Cons in het patent zijn losstaand. Het is niet duidelijk of Nintendo van plan is deze Joy-Cons ooit daadwerkelijk te produceren.

Fans speculeren dat het type Joy-Con gebruikt kan worden bij een eventuele versie van de Switch die alleen op televisie aan te sluiten is en dus niet als draagbare console gebruikt kan worden. Dit is echter louter speculatie en nooit bevestigd door Nintendo. Het bedrijf kwam vorig jaar wel met de Switch Lite, een versie van de console die juist niet aan de televisie gekoppeld kan worden.

Vorige maand deden er wel geruchten de ronde dat Nintendo aan een nieuwe, krachtigere versie van de Switch werkt. Deze console zou begin volgend jaar moeten verschijnen. Ook dit is nog niet bevestigd.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou