Patch voor pc-versie Dying Light 2 uitgebracht

Patch voor pc-versie Dying Light 2 uitgebracht

Techland heeft een nieuwe patch voor de pc-versie van Dying Light 2: Stay Human uitgebracht.

De patch lost diverse bugs en crashes op en voegt ook meer grafische opties toe. Patch 1.0.4 moet binnen enkele dagen ook op consoles verschijnen. In de illustratie hieronder is de inhoud van de patch te bekijken. Eerder liet Techland al weten de komende tijd nog meer updates uit te geven om de game beter te laten lopen.

Dying Light 2: Stay Human scoorde een 8 op Gamer.nl: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kreeg gisteren de 1.005 patch binnen op de PS5 Maar de coop bug is nog niet goed verholpen merkte ik.

0
test

Volgens mij kwam die patch gisteravond al binnen via Xbox Live. De game geeft aan dat ik nu speel in version 1.04. Bij de manage opties staat 1.0.1.9. Ik weet nog niet of de coop functie beter is geworden, moet ik vanavond nog gaan uitproberen.

0

Aanbevolen voor jou