Patch voor Kirby 64 op de Switch verschijnt volgende week

Patch voor Kirby 64 op de Switch verschijnt volgende week

Het probleem dat ervoor zorgde dat spelers niet verder konden in de Nintendo Switch Online-versie van Kirby 64 wordt volgende week verholpen.

Dat vermeldde het bedrijf op Twitter. "Er is een bug gevonden in Kirby 64: The Crystal Shards voor Nintendo 64 - Nintendo Switch Online die er onder bepaalde omstandigheden voor kan zorgen dat spelers niet verder kunnen komen. Begin volgende week zullen we hier een patch voor uitbrengen. Onze excuses voor het ongemak," aldus Nintendo.

De bug zorgt ervoor dat spelers moeten terugkeren naar een eerdere savegame. Het gebeurt wanneer Kirby in een onderwaterlevel geraakt wordt door een vijand. Het is dan mogelijk dat hij permanent in een animatie vast komt te zitten die afspeelt wanneer hij door een vijand wordt geraakt. Vervolgens kan de speler niets meer doen.

Kirby 64: The Crystal Shards is sinds 20 mei speelbaar via het uitbreidingspakket van Nintendo Switch Online. De game verscheen oorspronkelijk in 2000 op de Nintendo 64. Hoewel de game 3D-elementen bevat, is het toch vooral een sidescrolling platformer vergelijkbaar met eerdere Kirby-games op de NES en SNES. Kirby kan zeven verschillende moves kopiëren, maar kan er wel twee in zijn buik opslaan om ze te combineren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou