Overwatch-regisseur Jeff Kaplan weg bij Blizzard

Overwatch-regisseur Jeff Kaplan weg bij Blizzard

Overwatch-regisseur Jeff Kaplan is na negentien jaar werkzaam te zijn geweest bij het bedrijf vertrokken bij Blizzard.

Het vertrek van Kaplan werd gisteren aangekondigd. Aaron Keller, die sinds het begin bij het oorspronkelijke team achter Overwatch zat, neemt het stokje over. 

"Jeff was een geweldige leider, mentor en vriend en weet hoeveel we hem gaan missen", aldus Keller. "Ik heb veel geluk gehad dat ik vele jaren naast hem en de rest van het Overwatch-team heb kunnen werken en iets heb kunnen bouwen dat nog altijd mensen over de wereld inspireert, en ik ben vereerd om het over te nemen."

"Het was werkelijk een eer om de kans te hebben om werelden en helden te creëren voor zo'n gepassioneerd publiek", zo laat Kaplan zelf weten. "Ik wil mijn dank aan iedereen bij Blizzard uitspreken die onze games heeft ondersteund, onze geweldige gameteams en onze spelers. Maar ik wil in het bijzonder de geweldige game-ontwikkelaars die samen met mij hebben gecreëerd bedanken. Accepteer de wereld nooit zoals het lijkt te zijn. Durf altijd te kijken naar wat het zou kunnen worden. Hopelijk doe je hetzelfde."

Het is niet bekend wat Kaplan in de toekomst gaat doen of waarom hij bij Blizzard is vertrokken. Op dit moment wordt er gewerkt aan Overwatch 2, een vervolg op de populaire hero-shooter.

Overwatch 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor de ontwikkelaars die je noemt waren vroeger idealistische gepassioneerde game ontwikkelaars. Se zijn inmiddels allemaal opgeslokt door grote bedrijven die winst moeten maken en dus andere motieven hebben dan een gave game maken.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Same. Blizzard stond voor passie en kwaliteit, nu staat het vooral voor slechte memes (don't you guys have any phones?).

0
test

@Messtranor Is Overwatch van voor of na de overname? Want dat is iig wel een goede game en ik denk dat Overwatch 2 ook gewoon goed wordt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou